Vi har alle sammen prøvet at stå i en tøjkrise lige inden, at man skal ud af døren. Hvad skal man have på? Passer outfittet til et restaurantbesøg?? Er man for overdressed, eller bliver det for hverdagsagtig? Det er ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man klæder sig ordentlig på til diverse begivenheder.

Derfor har vi i denne korte artikel samlet en guide til, hvordan du klæder dig fint på til et restaurantbesøg

Klæd dig elegant men simpelt

En tur på restaurant er ikke en bryllupsfest, men derfor må man jo gerne se ordentlig ud. Du behøver ikke møde op i din fineste glimmer kjole og tårnhøje hæle, da du jo alligevel kommer til at sidde ned det meste af aftenen. 

Gå efter simple og elegante outfits, som vigtigst af alt er behagelige at sidde i. Det kunne for eksempel være en mellemlang kjole, en løstsiddende nederdel eller en smart buksedragt. Vælg afdæmpede farver, som ikke ser alt for prangende ud. Sort, blå eller lysegrå er altid et hit, og så kan du kombinere med lidt mere farverige accessories. 

Hvis du skal ud og spise fint

Ingen restauranter er fuldkommen ens, og der er naturligvis forskel på, om du skal ud og spise på Jensens Bøfhus eller på Noma. Hvis du planlægger at besøge et af Danmarks finere spisesteder, så kan du med fordel klæde dig ekstra elegant på.

Hvis du skal ud på et fint restaurantbesøg, kan du for eksempel iføre dig en lang elegant kjole, som ikke passer til hverdagsbrug. Hvis du er ude og spise fint til en arbejdsmiddag, så kan du kombinere en business chic nederdel i sort med en elegant hvid bluse. Hvis din påklædning er lidt for simpel, så kan du pifte looket op med guldsmykker, armbåndsure eller måske en farverig håndtaske.